5 από 5 (2 Ψήφοι)

Ζάχαρη ασπαρτάμηςΓνωρίζουμε ποια είναι η ασπαρτάμη;

Γνωρίζουμε πως αν το αναψυκτικό μας, αναγράφει «χωρίς ζάχαρη», περιέχει το γλυκαντικό αυτό;

Η ασπαρτάμη κυκλοφορεί στο εμπόριο ως «Nutra Sweet», «Equal» και «Spoonful» και χρησιμοποιείται στα αναψυκτικά «χωρίς ζάχαρη».

Το 2001, στις ΗΠΑ, υπήρξε μια επιδημία σκληρύνσεων κατά πλάκα καθώς και ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ποια τοξίνη προκάλεσε την αλματώδη αύξηση αυτών των παθήσεων. Γιατί λοιπόν η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;

Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ασπαρτάμης μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση ...; Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.

Ουσιαστικά η ασπαρτάμη είναι ένα αποτυχημένο εμπορικά εντομοκτόνο τερμιτών. Αν βρέξεις με λίγο νερό μερικά σακουλάκια ασπαρτάμης και τα τοποθετήσεις στο έδαφος κοντά σε μυρμηγκοφωλιά θα βρεις αργότερα ένα βουναλάκι από νεκρά μυρμήγκια. Αυτό το εντομοκτόνο το βάζουμε στο σώμα μας, με τη μορφή τροφής η ροφημάτων…

Επηρεάζει επίσης σε μεγάλο βαθμό τους διαβητικούς, αφού η ασπαρτάμη περνάει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αίματος / εγκεφάλου και επιδεινώνει , στη συνέχεια, τους νευρώνες του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες βλάβες, σπασμούς, κατάθλιψη, μανιοκατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ανεξέλεγκτο θυμό και οργή.

Επίσης η σόδα διαίτης δεν είναι προϊόν διατροφής. Είναι ένα χημικά τροποποιημένο προϊόν που περιέχει πολλαπλά άλατα και ασπαρτάμη και που στην πραγματικότητα σε κάνει να επιθυμείς να καταναλώσεις υδατάνθρακες.

Υπήρχαν ακροάσεις του Κογκρέσου στις ΗΠΑ, όταν η ασπαρτάμη έχει συμπεριληφθεί σε 100 διαφορετικά προϊόντα και είχαν διατυπωθεί ισχυρές αντιρρήσεις όσον αφορά τη χρήση της. Μετά από αυτή την πρώτη ακρόαση, έχουν υπάρξει δύο επόμενες ακροάσεις, και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Το λόμπι των φαρμάκων και των χημικών προϊόντων έχουν πολύ βαθιές τσέπες και πολύ πράσινο τυπωμένο χαρτί που το μοιράζουν πλουσιοπάροχα..

O Αμερικανός Γερουσιαστής Howard Metzenbaum έγραψε και παρουσίασε ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα απαιτούνται προειδοποιητικά σήματα στα προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη, ιδίως όσον αφορά έγκυες γυναίκες, παιδιά και βρέφη.

Στο νομοσχέδιο θα κατατίθονταν  επίσης ανεξάρτητες μελέτες σχετικά με τους γνωστούς κινδύνους και τα προβλήματα που υπάρχουν στο γενικό πληθυσμό σχετικά με καρδιακές προσβολές, αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου, νευρολογικές αλλαγές και συμπτώματα συμπεριφοράς. Το νομοσχέδιο θάφτηκε. (γιατί άραγε;) Είναι γνωστό ότι το ισχυρό λόμπι των φαρμάκων και χημικών είναι υπεύθυνοι γι 'αυτό, αφήνοντας χαλαρά τα κυνηγόσκυλα της νόσου και του θανάτου σε ένα ανυποψίαστο και ηλίθιο κοινό.

Είναι γνωστό πια, πως μεταλλάσουν τον άνθρωπο σε κάτι άλλο. Άβουλο και προπάντων υπάκουο και χωρίς αντιδράσεις.

Μπορούμε να ταΐζουμε τα παιδιά μας με coca cola light να γνωρίζουμε  όμως, πως μεγαλώνουμε κάτι σε υβρίδιο και όχι ανθρώπινο παιδί.

Επίσης μπορούμε να τρωμε ότι ετικέτα γράφει επάνω light, αλλά μην παραπονιόμαστε μετά γιατί είμαστε σε μόνιμη κατάθλιψη!!! Φυσικό δεν είναι αφού τρώμε φορμαλδεΰδη; Είναι το χημικό που συντηρούν τα πτώματα. !!!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;